Τούρτες 3D

Πανδεσία χρωμάτων, γεύσεων και δημιουργικότητας! Εντυπωσιάστε τους καλεσμένουνς των γενεθλίων σας ή κάντε έκπληξη στον εορταζόμενο ή απλά στα αγαπημένα σας πρόσωπα με μια τρισδιάστατη τούρτα απο το Ζαχαροπλαστείο Χασουλάκης. Ξεχωριστές τούρτες για τα ξεχωριστά αγαπημένα σας άτομα. Δημιουργούμε τις τούρτες που θα φανταστείτε εσείς, για μικρούς και μεγάλους, με αγάπη και μεράκι!

Τούρτες

Κάθε γιορτή και απόλαυση!
Ατελείωτες επιλογές γεύσεων πάντα με τις καλύτερες πρώτες ύλες και την εγγύηση ποιότητας του Ζαχαροπλαστείου Χασουλάκης. Σοκολατίνα με σεράνο σοκολάτας, βελούδινη γεύση φράουλας lila pause με σοκολάτα γάλακτος, black forest με ζουμερά κομμάτια φρούτων του δάσους, double chocolate για γεμάτες κουταλιές απόλαυσης! Σταθεροί στις προτιμήσεις σας, δημιουργούμε τούρτες για κάθε περίσταση και κατα παραγγελία εάν θελήσετε κάτι ιδιαίτερο. Γιορτάστε…γλυκά ή απλά απολαύαστε την κάθε κουταλιά!

Γαμήλιες Τούρτες
Για τις σημαντικές προσωπικές σας στιγμές, όπως αυτή του γάμου, το Ζαχαροπλαστείο Χασουλάκης μπορεί να σας προτείνει μοναδικά σχέδια για την γαμήλια τούρτα σας. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα να ικανοποιήσουμε τις δικές σας επιθυμίες είτε είναι κλάσικές ή κάτι εντελώς ξεχωριστό! Χρόνια τώρα δημιουργούμε χειροποίητες τούρτες για γάμους, βαπτίσια, επετείους και αρραβώνες. Ιδιαίτερες τούρτες για ιδιαίτερες περιστάσεις. Σας εγγυόμαστε ότι οι καλεσμένοι σας δεν θα ενθουσιαστούν μόνο απο την εικόνα της τούρτας σας αλλά και θα αφήσουν θετικά σχόλια για την γεύση…Γιατί τα υλικά μας είναι ανώτερης ποιότητας και πάντα φρέσκα. Προτιμήστε γαμήλιες τούρτες απο το Ζαχαροπλαστείο Χασουλάκης στην Καβάλα, στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής!